Kireçlenme, kemiklerin ucunda mevki düzlük kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıhun bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü ezgiatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem ortamında birikmeye saksılayabilir. Bu kondisyon vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıyaşlır. 40 yaşın üstündeki bireylerde henüz çokça görülür. Başkaca bunaltıcı ağırlık çekmek kadar kuvvetli fiziksel hareketlerde mevcut insanlarda, henüz çokça rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da anayasa nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kaide, dal, bel ve saksıparmak eklemleri etkilenir. Evetşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı kullanımı ve genetik yatkınlıklar riski zaitrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Gür mebzul su tüketin. Akarsu, eklemlere takviye katkısızlar. Bu yüzden her ruz en azca 8 çamçak su karınmek gerektiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde benzin, kefir, ayran kadar yüce kalsiyumlu besinler bile, kemik katkısızlığına katkı katkısızlar. Göveri ve ürün tüketin. Kemik katkısızlığı karınin, vitamin ve minerallerin kararlı bir şekilde kırmızıınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri yüce olan zerzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı et tüketimini azaltın. Kırmızı et tüketimi, hayvansal proteinlerin çokça kurumı sonucunda idrarla alay malay kalsiyum atımını zaitrır. Kemik katkısızlığını muhafaza etmek karınin kırmızı et tüketimini azaltın. Bunun alegori fasulye, mercimek, bezelye kadar protein itibarıyla gösterişli bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini zaitrın. Omega 3 itibarıyla gösterişli olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kadar balık türlerinin tüketimi, kemik katkısızlığını pozitif yönde etkiler. Yeşil çay karınin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde pozitif etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere sahip evetğu karınin, kemiklere takviye olabilir. Başkaca kireçlenmeden kaynaklanan dertlara ve şteamülkinliğe bile güzel hasılat. Kalça kireçlenmesini azaltmak karınin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen boşlukştırmalara için ürün ve zerzevat itibarıyla gösterişli beslenmek, kaide kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin yakıcı daşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve zerrinmsak kadar sebzeler kaide kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir